Fysioterapeut Vegard Gammelsrud

Mann
  • Fysioterapeut
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Vegard har 7 års utdannelse, som fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og fysisk aktivitet- og helserådgiver fra Norges Idrettshøgskole.

Han har erfaring med ulike muskel- og skjelettplager, ortopedi, hjerte- og lungesykdommer, ulike smerte- og nevrologiske tilstander og tilrettelegging for ansatte på arbeidsplasser. I tillegg har han bred erfaring med individuell og gruppebasert trening.

I behandlingen er Vegard opptatt av å gi deg som pasient en tett og helhetlig oppfølging. Dette innebærer grundig undersøkelse og behandling, og nært samarbeid med deg gjennom hele behandlingsprosessen. Han samarbeider også tett med kollegaene på Plexusklinikken for å gi deg den mest optimale behandlingen.

Vegard er tilknyttet teamet som står for faglig gjennomføring av "Aktiv på dagtid"-tilbudet i Ski, og skadeforebyggende trening for Ski Håndball. Han holder foredrag/kurs innen helse/trening for enkeltpersoner, foreninger og bedrifter, og er tilgjengelig for dette. Trenger du hjelp til å komme i gang med riktig trening og varige livsstilsendringer er Vegard også tilgjengelig for dette.

Vegard har selv vært aktiv innenfor fotball, innebandy, turn og friidrett. Han har kurs innen Idrettsmedisin, Rehabilitering av kne-/hamstringsskader, Redcord (Slyngebehandling), Dry needling (nåler), Idrettsmassasje, Treningsveiledning og personlig trening, Ernæring, Fysisk aktivitet og eldre, Helseprofilvurdering, Videregående kurs i hjerte- og lungeredning/førstehjelp, Ellers diverse fagdager med profesjonsrelevant innhold

Arbeidssted

Plexusklinikken Idrettsveien 16a

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering