Sykepleier Serina Saltkjelvik

Kvinne
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Serina ble ferdig utdannet sykepleier i 2018. Etter endt utdannelse har hun jobbet som sykepleier i psykiatrien. Etter mange år i Oslo har Serina nå flyttet tilbake til hjembyen Kristiansund.

Serina har alltid hatt en stor interesse for helse, personlig utvikling, fysisk- og psykisk velvære. Hun har derfor også tatt en utdannelse som personlig trener, er sertifisert yogalærer 200RYT og kurset som MediYoga instruktør. Hun har også gjennomført en videreutdanning til helsesykepleier og senere videreutdannet seg innen motiverende samtale.

I interessen for helse og mennesket, ligger også et stort engasjement for hudhelse. Bakgrunnen og motivasjonen for dette er i stor grad Serinas egne erfaringer med hud.
Store deler av ungdomsårene slet hun med acne, og i etterkant har hun hatt utfordringer med både arr og solskader. På bakgrunn av dette har hun gjort seg mange personlige erfaringer, forsøkt det meste av behandlinger og selv kjent på hva hudtilstanden kan gjøre med selvfølelsen. Hud har nå grodd til å bli en lidenskap og hun har fått et ønske om å hjelpe andre med liknende utfordringer.

Som sykepleierstudent var hun også så heldig å få praksis og jobb ved Hudavdelingen på Rikshospitalet. Her tilegnet hun seg verdifull kunnskap om utredning og behandling av pasienter med ulike hudsykdommer. Serina har derfor som nevnt en bred bakgrunn, utdannelse og kompetanse, noe som vil komme godt med i møte med deg som pasient.

Det er viktig for Serina at du som pasient føler deg sett, hørt og ivaretatt. Dine ønsker og behov er viktig, og målet hennes er derfor i størst mulig grad å kunne skreddersy personlige behandlinger ut fra et helhetsperspektiv. Hun ønsker å skape glød, naturlige resultater og vil være der for deg for å ivareta din hudhelse.

Arbeidssted

CMUD AS Storgata 1

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering