ANNONSE

Kiropraktor Michael Dargoshayan

Mann
  • Kiropraktor
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Michael Parham er en statsautorisert primærkontakt for muskel og skjelettlplager med seks års universitetsutdannelse fra Macquarie University, Sydney, Australia. Gjennom studiet har han også jobbet som anatomi- og fysiologilærer ved universitetet i Sydney.

Hans fokusomeråder er muskel og skjelettplager, svimmelhet/vertigo (krystallsyke), hodepiner og idrettsskader. Han var også hovedansvarlig kiropraktor for pasienter henvist fra legevakt.

Michael har tidligere jobbet ved Sunnfjord Medisinsk Senter i lag med 13 fastleger, røngtenleger, fysioterapeuter, øyelege og revmatolog samt hovedansvarlig kiropraktor for akutte skader henvist fra legevakt.

Videreutdannelse (vestibulær rehabilitering)
Michael er under videreutdannelse ved Carrick Insitute of Clinical Neuroscience and Rehabilitation hvor han spesialiserer seg innen vestibulær rehabeliterings terapi (VRT) for å spisse kompetansen mot pasienter som sliter med balanse og svimmelhet / vertigo.

Han har også vært medisinsk støtteapperat for utøverene i Florø Turn og Idrettsforening. Her var det hovedsaklig lagt ned arbeid for trening, skadeprevensjon og forebygging av skader hos friidrettsutøvere som er på veg mot landslagsnivå.

Arbeidssted

Kiropraktorklinikken i Sentrum Lihauggata 8

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering