Fysioterapeut Johanne Rønning

Kvinne
  • Fysioterapeut
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo i 2004, og eksamen innen videreutdanning i fysioterapi for barn og unge i 2010. Johanne har siden hun ble utdannet jobbet med barn og unge. Hun har lang erfaring med spedbarn og barn i barnehagealder fra både helsestasjon og privat praksis. Johanne har også lang erfaring med å jobbe med barn med ulike funksjonshemminger.

Johanne liker veldig godt å jobbe med barn fra de er nyfødte og synes det er flott å kunne hjelpe barna med å få en best mulig start på livet. Veiledning til hvordan dere skal få babyen til å like å ligge på magen, hvordan unngå at babyen får skjevt/flatt bakhode eller hva dere bør gjøre når babyen bare ser til en side(asymmetri) er blant annet det Johanne kan hjelpe til med.

Johanne er opptatt av tidlig samspill mellom spedbarn og foreldre, at barn skal få en god motorisk utvikling og hun fokuserer på å legge til rette for at barnet skal oppleve mestring i møte med barnefysioterapeuten. «Barn lærer mye gjennom å bevege seg og aktive barn er glade barn», forteller Johanne. Kroppsbevissthet, grovmotorikk, finmotorikk og å finne ro og konsentrasjon er viktige elementer når barn skal utvikle seg godt motorisk.

Johanne er medlem av Norsk Fysioterapeutforbund (NFF) og er aktiv i faggruppen for barne- og ungdomsfysioterapi i NFF.

Arbeidssted

Bekken og Barn Skøyen Hoffsveien 13

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering