Fysioterapeut Jannicke Hasle-Finstad

Kvinne
  • Fysioterapeut
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Jannicke var ferdig utdannet fysioterapeut i 2010 fra Saxion Hogeschool Enschede i Nederland. Fra tidligere har hun utdannelse som Personlig trener fra AFPT og startet opp fysioterapi karrieren på Family Sports club i Rakkestad. Jannicke jobbet også en liten periode på Øyafysioterapi. Hun trives med de ulike rollene som Fysioterapeut, PT, og gruppe/treningsveileder.

Jannicke hadde fra starten av sterkt fokus på medisinsk trening og liker å jobbe med grupper. Hun har opp mot 4 gruppe treninger i uka, der i blant Pilates, Sterk mamma grupper, senior grupper og basis treninger. Hun er en tidligere fotball spiller, men har i de senere årene drevet mest med sykling og løp, og har til og med stilt i et triathlon.

Jannicke har gått videre utdannelse innen Ultralyd diagnostikk som er et nyttig verktøy ved siden av klinisk undersøkelse. Ved bruk av Ultralyd kan man gjøre en grundig utredning av skader, og gi pasienter en mest mulig nøyaktig prognose for rehabilitering. Det er muligheter til å påvise skader i leddbånd, sener og muskler, økt veske i ledd, sener og slimposer. Ved undersøkelse av sener kan kalkformasjon og slitasjeendringer identifiseres.

Jannicke jobber privat, det vil si at man kan komme til henne uten henvisning fra lege, og man får time raskt.

Arbeidssted

Hafslund Kiropraktikk og Helse Ryesvei 2B

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering