Fysioterapeut Ine Hetland Henriksen

Kvinne
  • Fysioterapeut
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Ine var ferdig med bachelorgraden i fysioterapi ved Høgskolen i Bergen i 2013. Hun ble autorisert fysioterapeut i august 2014, etter å ha fullført turnustjenesten i Eigersund kommune og ved Stavanger Universitetssykehus, medisinsk avdeling. Hun har jobbet som selvstendig næringsdrivende fysioterapeut ved to andre klinikker før hun i november 2015 begynte her hos oss ved Trimteateret Kiropraktikk.

Ine har de siste to årene jobbet som fysioterapeut for Ålgård håndballklubb sitt damelag i 2.divisjon. Hun har også to års utdanning med ernæring.

Ine er kvalifisert til å hjelpe deg som sliter med skader og smerteproblematikk relatert til muskel- og skjelettsystemet, og er opptatt av å gi økt kunnskap om, og trygghet rundt plagene til pasientene sine. Samtidig vektlegger hun viktigheten av å behandle årsaken bak plagene – slik at de ikke blir et stadig tilbakevendende problem.

Av særlig interesse er behandling av plager i underkroppen (fot/ankel, kne og hofte), samt rygg- og skulderproblematikk. I tillegg er hun interessert i forebygging og rehabilitering av idrettsskader, og har selv lang treningsbakgrunn fra blant annet håndball og fotball.

Ine har også kurs i behandling av myofascielle triggerpunkt ved bruk av nåler (dry needling/IMS), kinesiotape, nakkeproblematikk og hofte/lyskeproblemer.

Arbeidssted

Trimteateret Luramyrveien 40

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering