Kiropraktor Hege Herstad

Kvinne
  • Kiropraktor
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Innehaver og kiropraktor ved Grini Kiropraktikk og Helse.

Jeg ble uteksaminert som Doctor of Chiropractic ved Palmer College of Chiropractic West, California i 1999.

Siden har jeg praktisert som kiropraktor i San Francisco, Gjøvik, Sandvika, Slemdal, Østerås og nå her ved Grini Kiropraktikk og Helse.

Østerås Kiropraktorsenter drev jeg fra 2002 frem til vi flyttet på oss og byttet navn. Grini Kiropraktikk og Helse ble åpnet i desember 2013.

Interessene mine innen fagfeltet er mange og min praksis har utviklet seg til å være en familiepraksis, noe jeg trives meget godt med.

Som mor til tre har jeg ved siden av mye formell etterutdanning egen erfaring rundt svangerskap og barn. Jeg behandler en god del gravide kvinner og barn i alle aldere ved klinikken. Idrettskiropraktikk og ekstremitetsbehandling (behandling av leddene i armer og ben) samt funksjonell trening inngår også som en viktig del av hverdagen. Jeg behandler etter hvert mange med smerter, knepping eller andre problemer med kjeveleddet ved klinikken. Ellers er det som kiropraktor rygg- og nakkeproblematikk jeg ser aller mest av i min jobbhverdag.

Jeg er, som en av få kiropraktorer i Norge, sertifisert ekstremitetskiropraktor med tittelen CCEP (Certified Chiropractic Extremity Practitioner). Her inngår utredening og behandling av muskelskjelettlidelser i armer og ben samt kjeve.

Jeg er selv svært interessert i yoga og ser hvor riktig denne treningsformen er for de fleste av oss; en fin kombinasjon av pust, styrke og fleksibilitet. Vi tilbyr nå yoga i små grupper ved klinikken med en sertifisert yogalærer.

Som aktivt medlem i Norsk Kiropraktorforening, har jeg jobbet med videreutdanning for norske kiropraktorer i 2005-2007 og sittet i sentralstyret i Norsk Kiropraktorforening i periodene 2006-2007 og 2012-2014.

Jeg er født i Bærum og har vokst opp på Røa. Jeg er en aktiv person som liker friluftsliv og har drevet med langrenn, volleyball, friidrett og nå med yoga ved siden av familie og drift av klinikk. Jeg er interessert i helse og livsstil og har et sterkt ønske om å videreformidle engasjementet, interessen og forståelsen til mine pasienter.

Arbeidssted

Grini Kiropraktikk & Helse Niels Leuchs vei 99

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering