Kiropraktor Atle Haagensen

Mann
  • Kiropraktor
Gi din vurdering!

Beskrivelse

eg er offentlig godkjent kiropraktor gjennom autorisasjon utstedet av Statens Autorisasjonskontor For Helsepersonell (SAFH/SAK), som i senere tid har blitt underlagt Helsedirektoratet. Min klinikk ligger på Skullerud, med Skullerud T-banestasjon som nærmeste nabo. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor. Trenger du en kiropraktor i Oslo? Ta kontakt, så booker vi deg inn for en grundig undersøkelse og behandling!
Min utdannelse fant sted fra 2005-2010 ved Scandinavian College of Chiropractic (Skandinaviska Kiropraktorhögskolan) i Stockholm. Der får man medisinsk undervisning av forskere og spesialistutdannede leger ved Karolinska Institutet, Karolinska Universitetssjukhuset og andre anerkjente helseinstitusjoner. I kiropraktiske emner foreleses det av en rekke forskjellige kiropraktorer for at man skal få et stort utvalg av teknikker og ta del i så mye erfaring og kunnskap som mulig. Ved flere anledninger kom også forelesere fra bla USA og Australia, hvilket bidro til å sikre en internasjonal samhandling om kunnskap og praksis. Under utdannelsens siste to år praktiserer man ved skolens klinikk, der man behandler pasienter under håndledning av en offentlig godkjent kiropraktor. Det inngår også 12 ukers hospitering ved offentlige helseinstitusjoner for å øke forståelsen for, og samarbeidet med øvrige offentlige helsetjenester.
Jeg har tidligere jobbet som kiropraktor under Studentsamskipnaden i Oslo (SiO), der jeg samarbeidet med fysioterapeutene og massørene som jobber der, samt med studenthelsetjenesten. Jeg har også jobbet for InterCare Frogner under oppbyggingen av deres virksomhet. Før jeg flyttet klinikken til Skullerud i november 2015, holdt jeg til på Storo (2011-2015), men grunnet rivning av bygget jeg holdt til i ble jeg nødt til å flytte.
Forøvrig har jeg bakgrunn som massasjeterapeut. Jeg tok massasjeterapeututdannelsen ved Institutt for Helhetsmedisin (IFH) og ble diplomert massasjeterapeut sommeren 2005. Etter dette jobbet jeg som idrettsmassør ved SiO sine treningssentre hver sommer- og juleferie, samt som massasjeterapeut på et fitness-senter i Stockholm. Mine erfaringer fra 7 år som massasjeterapeut har gitt meg god følsomhet i fingre og hender, og god forståelse for musklenes rolle i forskjellige problembilder.

Arbeidssted

Skullerud Kiropraktorklinikk A. Haagensen Olaf Helsetsvei 5

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering