Kiropraktor Ana-Maria Stefan

Kvinne
  • Kiropraktor
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Jeg ble uteksaminert som Doctor of Chiropractic ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC, www.aecc.ac.uk/ ), Bournemouth, England i 2007.
Siden har jeg jobbet i privat praksis I Milton Keynes, England og Østerås, Bærum. I mars 2012 startet jeg min egen praksis i Hegdehaugsveien, Oslo som jeg nå driver på fulltid. Praksisen har nylig flyttet sine lokaler til St. Olav Medisinske i St. Olavs gate 12. Vi ønsker alle velkommen hit !
Mine interesser innen fagfeltet har vært ernæring/kosthold/livsstil hvor en rekke seminarer har utgjort en del av videreutdanningen min. Jeg har også hatt en interesse i andre kiropraktiske behandlingsmetoder som Aktivator Methods Teknikk som bl.a. blir brukt mye på barn/spedbarns behandling og behandling av eldre.
Av personlige interesser så er jeg veldig glad i å danse og synge. I løpet av ca 10 år så har jeg tatt en del kurs både i salsa, selskapsdans og swing/rock’n roll. I 2 år var jeg også medlem av en leikarring. Jeg har også vært medlem av flere kor opp gjennom årene, bl.a. kvinnelige barbershop kor i Texas, USA og i England.
Gjennom kiropraktisk behandling og veiledning i forbindelse med et sunt kosthold, et fysisk aktivt liv og en positiv sinnstilstand ønsker jeg mine kunder/pasienter økt velvære og bedre livskvalitet.

Arbeidssted

AM Kiropraktikk St. Olavs gate 3C

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering