Hudlege Theis Huldt-Nystrøm

Mann
  • Hudlege
Gi din vurdering!

Beskrivelse

Hudlege Theis Huldt-Nystrøm

Theis studerte medisin i Reykjavik og i Oslo. Cand Med 1987. Han har arbeidet med dermatologi og venereologi (hud og kjønnsykdommer) siden 1989 og har svensk spesialistutdannelse i dermatologi og venerologi fra Centrallasarettet i Boden og Universitetsklinikken i Umeå. Han har arbeidet ved Sykehuset i Levanger fra 1993 - 2015 og i perioder arbeidet som overlege ved Hudavdelingen SOHO Trondheim, Hudpoliklinikken i Kristiansund, og Hudavdelingen Universitetssykehuset i Nord Norge Tromsø.

Theis Huldt-Nystrøms spesialfelter er sårbehandling og soppinfeksjoner i hud, og han arbeider også mye med psykiske aspekter ved hudlidelser. Han er godkjent kognitiv terapeut NFK 2011, og driver i tillegg til kognitiv terapi med hypnose i behandling av kløe og andre hudlidelser.

Theis Huldt-Nystrøm var med å stifte Norsk Interessefaggruppe for Sårtilheling (NIFS) der han var leder i 5 år. Han var leder i Norsk Dermatologisk Selskap i 3 år. Han er nå leder i Norsk Forening for Psykodermatologi. Noen vil også kjenne ham som forfatter av kapitlene om hudlidelser og legemidler i Norsk Legemiddelhåndbok.

I tillegg til sin kliniske virksomhet er han mye brukt som foredragsholder, han har vært medforfatter og forfatter til flere vitenskaplige artikler og han har også vært med på flere legemiddelutprøvningsprosjekt og forskning på sårbehandling.

Arbeidssted

Hudpoliklinikken i Namsos Vestre Havn Hudpoliklinikken på Innherred Moafjæra 8C Hudpoliklinikkene Namsos Robrygga Legesenter

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering