Fastlege Christian Ulsten Sælen

Mann, 39 år Ingen ventetid. (estimat basert på gj.snitt fra 3 brukervurderinger)
Gi din vurdering!

Arbeidssted

Saglia Legesenter Vestheimveien 31

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering

23. Aug 2022 Ventetid: Ingen

En av de første gangene jeg kom til Christian med meg og min datter da han var turnuslege på Saglia, så visste jeg at han skulle bli vår fastlege om mulig. Han ser menneske som en helhet, han forklarer og viser alt så godt. Han ser sammensetningen om det skulle være så og han nøler ikke med å sjekke/utelukke ting. Han er så utrolig menneskelig og man kan snakke med han om absolutt alt. Han gir aldri følelsen av at det man kommer med av tanker eller symptomer er rart, man kan forklare han ting på de merkligste måter og han skjønner det. Herremin så glade vi var da han var tilbake igjen!! Håper han blir der til han ikke skal jobbe mer som lege! Man får skikkelig følelsen av at han bryr seg om deg og er oppriktig opptatt av at man har det bra! Ett unikum av en lege!

— Camilla A. Hansen Rapporter
25. Jul 2022 Ventetid: Ingen

Beste legen i Vestby
Virkelig en lege som bryr seg om sine pasienter. Selv om han har travle dager så har han alltid tid- og du blir både sett og hørt som menneske. Hjertevarm og hyggelig. Har hatt gleden av å være pasienten hans i mer enn 15 år. Ser frem til 15 nye.

— siw haugan vågeng Rapporter
29. Apr 2021 Ventetid: Ingen

Finnes ikke bedre lege,han bryr seg,lytter og tar oss på alvor. Han prøver alt for å hjelpe og er empatisk og gir aldri følelsen av at han har dårlig tid selvom han er forsinket. Selvom jeg som oftes opplever å komme inn ganske så presis. Angrer ikke ett sekund på å ha valg han som lege til oss alle sammen.

— Camilla Hansen Rapporter