Klitorisplastikk Narvik

Klitorisplastikk er en kosmetisk operasjon hvor kirurgen fjerner eller endrer huden på klitorishetten. Klitorisplastikk er ikke en operasjon på selve klitoris.

Inngrepet gjøres enten av plastisk kirurg eller gynekolog og kan gjøres med skalpell eller laser. Operasjonen er relativt ukomplisert og gjøres gjerne i lett narkose. Du kan reise hjem samme dag.

Klitorisplastikk
Illustrasjon: Klitorisplastikk
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Klitorisplastikk »

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hvorfor klitorisplastikk?

Som følge av aldring og fødsler kan det utvikle seg overflødig hud på klitorishetten.

Klitorisplastikk er ikke primært ment til å "forbedre" utseende av klitorishetten, alle kvinner ser forskjellige ut "der nede". Hovedformålet med klitorisplastikk er å fjerne overflødig hud eller asymetri i huden omkring klitoris som kan komme i veien ved seksuell stimulering eller som kan oppleves som sjenerende.

I tillegg vil operasjon på klitorishetten kunne gi en bedre symetri og mindre overflødig hud som hos enkelte oppleves som sjenerende.

(Tjenester / behandlinger)

Hva er klitoris?

Klitoris er en del av det kvinnelige kjønnsorganet og tilsvarer på mange måter mannens penis. Det er bare den ytre delen av klitoris som er synlig, nemlig klitoris hodet og klitoris hetten (tilsvarende mannens penishode og forhuden).

Se her for mer informasjon om klitoris.

(Litteratur)

Hvordan foregår klitorisplastikk?

Operasjonen foregår i lett narkose. Arrene blir gjemt under huden og er derfor ikke synlige. Du kan reise hjem allerede samme dag.