Hope Kiropraktorklinikk

Åslia 3, Bergen
Hope Kiropraktorklinikk  (profilbilde 1) Hope Kiropraktorklinikk  (profilbilde 2) Hope Kiropraktorklinikk  (profilbilde 3)

Timebestilling:

HelseSmart har for tiden ingen samarbeidsavtale med denne klinikken.


Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Lokasjon


Adresse
Åslia 3
5115 ULSET
Adkomst
Vi har lett adkomst på gateplan og det er gode parkeringsmuligheter. Det er også busstopp like i nærheten.

Åpningstider

Mandag 08.00 - 16.00
Tirsdag 08.00 - 16.00
Onsdag 08.00 - 16.00
Torsdag 08.00 - 16.00
Fredag 08.00 - 16.00 Åpent nå
Lørdag Stengt
Søndag Stengt

Om klinikken

Hope Kiropraktorklinikk er en arvtager av Hope fysikalske institutt som ble etablert i Ervik i Åsane rundt 1944. Januar 2021 etablerte vi klinikken på Rolland i Åsane, der vi deler lokaler med Rolland legesenter, Ping An Klinikk og Bergen muskel- og skjelettklinikk.

Hope kiropraktorklinikk er en klinikk for alle med plager i muskel og skjelett. Vi er spesialister på muskel- og skjelettsystemet og relaterende smerter og skader, samt behandling og forebygging av disse. Vår kompetanse inkluderer kiropraktikk, fysioterapi, akupunktur, bløtvevs behandling, rehabilitering og idrettsmedisin. For å stille korrekt diagnose gjør vi grundige undersøkelser og henviser til videre spesialistundersøkelser om nødvendig.

Behandlingen vår er basert på vitenskapelige teorier og vi holder oss oppdatert på de siste utviklingene innenfor fysikalskmedisinsk forskning.

Våre terapeuter har god erfaring med alle slags muskel- og skjelettplager og kan tilby flere ulike behandlingsmodaliteter. Massasje, manipulasjon, triggerpunktsbehandling, akupunktur, treningsterapi, trykkbølge og elektroterapi er blant behandlingsformene vi tar i bruk for å få bukt med dine plager. Ofte kombinerer vi flere behandlingsmodaliteter for bedre effekt. Klinikken har en helhetlig tilnærming med pasienten i fokus.

Vi tar oss god tid til grundig undersøkelse og behandling av dine plager. Vi har lett adkomst på gateplan og det er gode parkeringsmuligheter. Det er også busstopp like i nærheten.

Priser og tjenester

Ansatte

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering

Kontaktinfo