Beauty Medical

Vogts Gate 56, Oslo

Timebestilling:

HelseSmart har for tiden ingen samarbeidsavtale med denne klinikken.


Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Lokasjon


Adresse
Vogts Gate 56
0477 OSLO

Åpningstider

Mandag 10.00 - 20.00
Tirsdag 10.00 - 20.00
Onsdag 10.00 - 20.00
Torsdag 10.00 - 20.00 Åpent nå
Fredag 10.00 - 20.00
Lørdag 10.00 - 18.00
Søndag Stengt

Om klinikken

Beauty Medical er en skjønnhetsklinikk som spesialiserer seg på estetisk og kosmetisk hudpleie. Hos oss kan du få utført behandlinger med botox, restylane og fillere, trådløft, carboxytherapy, PBSerum Medical, alt av diverse hudbehandlinger og Elise laser plasmapen. Vi selger kun de beste hudpleieproduktene på markedet fra bl.a. ZO Skin Health, Color Science, MEline og PBserum.

Beauty Medical eies av Sandra Romano, sertifisert kosmetisk sykepleier. Team Beauty Medical består av kvalifiserte spesialister innen estetisk medisin; kosmetisk dermatologiske sykepleiere og plastisk kirurg. For Team Beauty Medical er profesjonalitet og det faglige nummer én. Vårt mål er å være best i bransjen, og å være en pioner som er først ute med det siste og beste. Det betyr at vi må holde oss oppdatert, ta sjanser og teste ut nye ting med de beste folkene.

Selv om vi er profesjonelle og seriøse, er vi samtidig laidback og chill. Det er viktig for oss at du føler deg avslappet og trygg når du kommer inn døren til Beauty Medical. Her er det good vibes only. Vi støtter og hjelper hverandre, og det er det er topp stemning med mye latter og dårlig humor. Her er vi oss selv og det vil vi at du skal være også.

Priser og tjenester

Ansatte

Vurderinger og omtaler

Gi din vurdering

Kontaktinfo