ANNONSE

Fotona laser

Fotona 4D laser behandling behandler samtidig huden med to forskjellige lasere i fire forskjellige nivåer i huden. Terapien gir dermed effekt i alle hudens lag i en og samme behandling.

Fotona laser benyttes for oppstrammende effekt i huden og for behandling av porer, linjer og rynker.

Fotona laser
Illustrasjon: Fotona laser
Sist oppdatert: 3. Des. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er Fotona 4D laser behandling?

Fotona laser 4D behandling benytter to forskjellige lasere (Nd:YAG og Er:YAG) til å behandle fire av hudens lag samtidig. Resultatet av laserbehandlingen er glattere hudoverflate med reduserte rynker og linjer, samtidig som man oppnår økende elastisitet og stramhet i huden.

(Tjenester / behandlinger)

Hvilke effekt oppnår du med behandlingen?

Siden laserbehandlingen virker på både hudens overfladiske, midtre og dypere lag oppnår du simultan utbedring av hele huden i en og samme behandling.

Effekten på hudens dypere lag medfører at bindevevet trekkes sammen og strammes opp. I tillegg stimuleres huden til økt produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin som gir økt styrke og elastisitet på lengre sikt.

Effekten på hudens overfladiske lag medfører utbedring av ujevnheter, porer, solskader og misfargninger.

Behandling med Fotona 4D laser benyttes på:

  • Bryst
  • Ansikt
  • Nasolabiale furer
  • Poser under øynene
  • Mørke ringer under øynene
  • Porer og linjer i huden

Hvordan foregår behandlingen?

Behandlingen foregår ved at terapeuten styrer laseren mot hudområdene som skal behandles. Selve prosedyren er smertefri, du trenger ingen form for smertestillende behandling eller bedøvelse.

Det er vanlig at huden kan bli litt rødlig de første dagene, men du kan gå på jobb og utføre daglige aktiviteter som ellers. Behandlingen gir altså ingen nedetid.

(Tjenester / behandlinger)

Forberedelser til behandlingen

Som ved annen laserbehandling av huden er det viktig at du ikke soler deg de siste ukene før terapien og ikke de første 4 ukene etterpå. Dersom du er ute og eksponeres for sollys må du bruke solkrem med høy solfaktor (minst 30).

I den første uken etter behandlingen er det vanlig at huden trenger økt tilførsel av fuktighet, du bør derfor benytte en god fuktighetskrem.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor mange behandlinger bør du ta?

Vanligvis anbefaler klinikkene ca 2-4 behandlinger med ca 1 måneds mellomrom for best mulig resultat. Full behandlingseffekt ses ca 6-8 uker etter hver behandling.

ANNONSE