ANNONSE

Permanent lipliner og lepper

Permanent makeup av leppen innebærer først og fremst permanent lipliner og permanent fargeboost. Lipliner gir deg mer definerte lepper og inntrykk av økt volum. Fargeboost gir som navnet tilsier økt eller endret farge på leppene.

Permanent lipliner og lepper
Illustrasjon: Permanent lipliner og lepper
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Permanent lipliner og lepper»

Lipliner

Permanent lip liner er en form type permanent makeup som gir deg mer definerte og tydelige lepper. Det er ikke en behandling som egentlig gjør leppene dine større (i motsetning til leppeforstørrelse), men vil skape en slags illusjon av at leppene er mer fyldige og har større volum.

Sammen med terapeuten kan du velge mellom ulike farger og pigmenter. Mange ønsker å bare fremheve og tydeliggjøre sin egen naturlige leppefarge, mens andre ønsker en mer markert farge enn den de har fra tidligere. Terapeuten påfører først og fremst den permanente liplineren ytterst på leppene, for å gi dem en mer definert avgrensning mot omgivende hud. I tillegg påføres farge i sirkulært mønster mer sentralt på leppene for å unngå en klar overgang på selve leppen.

Fargeboost

Dersom du primært ønsker å endre eller øke fargen på leppene dine, kan det være at en såkalt fargeboost kan være mer egnet enn lipliner. Ved fargeboost forsterkes eller endres fargen på leppene i helhet.

(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE