ANNONSE

Ukjent pris og ventetid

HelseSmart.no har ikke lyktes i å finne både pris og ventetid på alle helsetjenestene som er registrert hos oss. I de tilfellene dette gjelder skyldes det først og fremst at klinikken ikke har offentliggjort denne informasjonen eller at de ikke har denne informasjonen i det hele tatt.

Kan du hjelpe oss å finne pris eller ventetid?

Dersom pris eller ventetid er ukjent for HelseSmart.no vil de være oppført med "?". Du kan hjelpe oss med å finne både pris og ventetid på helsetjenester hvor disse er ukjent. Slik kan vi hjelpe deg med å ta smartere valg når du trenger en helsetjeneste!

Ukjent ventetid

Du kan hjelpe oss ved å gi oss tilbakemelding på opplevd ventetid dersom du har benyttet deg av en helsetjeneste registrert på HelseSmart.no. Ved hjelp av fortløpende tilbakemeldinger av opplevd ventetid kan HelseSmart.no gi deg et realistisk estimat på ventetid på helsetjenester i Norge! Vi ønsker at du gir oss tilbakemelding på ventetid både dersom ventetiden er kjent og ukjent på HelseSmart.no!

Ukjent pris

Du kan hjelpe oss å finne pris på helsetjenester med ukjent pris ved å gi oss tilbakemelding via tips oss funksjonen. Dersom vi mottar tips fra deg vil vi kunne offentliggjøre disse prisene dersom de bekreftes av klinikken.

Sist oppdatert: 23. Sep. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
ANNONSE