ANNONSE

Registrer deg som ansatt

HelseSmart.no ønsker å registrere helsepersonell og knytte dem til klinikken(e) de jobber for. Dette ønsker vi siden besøkende på HelseSmart.no som vurderer å bestille en helsetjeneste naturlig nok verdsetter å kunne se og lese om hvem som eventuelt skal behandle og/eller undersøke dem.

HelseSmart.no har også åpnet for at alle ansatte kan motta anbefalinger fra besøkende på nettsiden. Helsepersonell med mange anbefalinger fremstår gjerne i større grad som dyktige og trygge behandlere. Merk at det derfor ikke er mulig å gi negativ omtale om helsepersonell / ansatte på HelseSmart.no. Både du som helsepersonell og din klinikk har derfor bare noe å tene på å registrere ansatte helsepersonell hos oss!

Hvordan registrere deg som ansatt?

Dersom du er ansatt ved en eller flere klinikker som er registrert på HelseSmart.no og ønsker at vi knytter deg til den eller disse klinikkene kan du sende oss mail på post@helsesmart.no. I mailen trenger vi informasjon om

  • Navn
  • Utdanning / spesialitet
  • Gjerne kort om arbeidserfaring
  • Hvilke klinikk(er) du jobber hos nå

Hva gjør du dersom din klinikk ikke er registrert på HelseSmart.no?

Dersom hverken du eller klinikken(e) du jobber hos er registrert på HelseSmart.no kan du registrere din klinikk gratis hos oss. Se Registrer din klinikk for hvordan du går frem!

Sist oppdatert: 23. Sep. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
ANNONSE