ANNONSE

Eufoton

Eufoton laseren egner seg til behandling av slapp hud og til behandling av ugjevnheter og rynker i huden.

Ved hudoppstrammende behandling føres lysfiberen gjennom huden slik at den kan virke på underhuden uten å måtte påvirke selve hudlaget. Ved behandling av rynker og ugjevnheter i huden benyttes såkalt fraksjonell laser teknologi hvor laseren danner små sårdannelser i punkter av huden, mens øvrige deler av huden spares.

Eufoton
Illustrasjon: Eufoton
Sist oppdatert: 3. Des. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
(Tjenester / behandlinger)

Hva kan behandles med Eufoton laser?

Eufoton laseren benyttes generelt på to forskjellige måter. Hvilken metode som benyttes avhenger av om man ønsker en hudoppstrammende effekt eller om man ønsker å behandle hudoverflaten (redusere rynker, arr og strekkmerker).

Hudoppstrammende behandling med Eufoton laser

Behandling av slapp og hengende hud med Eufoton laseren skiller seg noe fra andre laserbehandlinger ved at lysfiberen føres gjennom huden før laseren slås på. Dette gjør at laseren ikke trenger å lyse gjennom og påvirke hudoverflaten, men kan virke direkte på vevet i underhuden.

Laseren stimulerer her til å stramme sammen vevet og øker produksjonen av bindevevsproteinene kollagen og elastin, som bidrar til en fastere og mer spenstig hud.

Overflatebehandling med Eufoton laser

Eufoton laseren kan også benyttes til behandling av hudoverflaten. Man benytter da såkalt fraksjonell teknologi, det vil si at laseren danner mange små punktvise sårdannelser i hudoverflaten, mens det meste av hudoverflaten spares. De små sårdannelsene stimulerer huden til regenerering og nydannelse, noe som reduserer rynker, fine linjer og arrdannelser.

ANNONSE