Priser | Helsetjenester | side 2

Søk blant 4 700 klinikker
76,094 treff
Konsultasjon Gratis Lashes by KASJA, Oslo S 0,- Bestill time Konsultasjon Gratis Lashes by KASJA, Frogner 0,- Bestill time Laser, Konsultasjon før behandling Trekkes fra behandlingspris. Beth`s Medispa 0,- Bestill time Overvektskirurgi, Vurdering Privatsykehuset Haugesund 0,- Bestill time Botox ansikt, Gratis vurdering Privatsykehuset Haugesund 0,- Bestill time Konsultasjon med sykepleier/hudpleier OSLO HUD OG LASERKLINIKK, Majorstuen 0,- Bestill time VISIA hudanalyse OSLO HUD OG LASERKLINIKK, Majorstuen 0,- Bestill time Konsultasjon Aesthetic Clinic 0,- Bestill time Peel, konsultasjon Hudspesialisten 0,- Bestill time Hudforbedring med DermaPen, Konsultasjon Hudspesialisten 0,- Bestill time Fjerne protese el kapsel innen 5 år Aleris Sykehus Tromsø 0,- Bestill time Botox, Korrigering etter 14 dager Elysium Medical 0,- Bestill time Filler, Korrigering etter 14 dager (Max 0,2 ml) Elysium Medical 0,- Bestill time Botox, Konsultasjon sykepleier H2 Hudklinikk Cabina Byhaven 0,- Bestill time Hudanalyse H2 Hudklinikk Cabina Byhaven 0,- Bestill time Botox, Konsultasjon sykepleier H2 Frisør & Hudklinikk Sirkus 0,- Bestill time Hudanalyse H2 Frisør & Hudklinikk Sirkus 0,- Bestill time Refraktiv kirurgi (operasjon av nærsynthet/langsynthet/astigmatisme), Orienterende forundersøkelse uten henvisning Oslo Øyelegesenter 0,- Bestill time Escimerlaserbehandling (nærsynthet/astigmatisme), Etterbehandlinger innen 1 år Oslo Øyelegesenter 0,- Bestill time Botox, Konsultasjon sykepleier H2 Frisør & Hudklinikk City Lade 0,- Bestill time Hudanalyse H2 Frisør & Hudklinikk City Lade 0,- Bestill time Coolsculpting konsultasjon med oppsett av plan og oppfølging. Ca 1 time Medisinsk Hudklinikk AS 0,- Bestill time Konsultasjon med kosmetisk sykepleier Medisinsk Hudklinikk AS 0,- Bestill time Botox, Konsultasjon sykepleier H2 Hudklinikk Thomas Angellsgate 0,- Bestill time Hudanalyse H2 Hudklinikk Thomas Angellsgate 0,- Bestill time Fillere, Justering: innen 14 dager Argus Vital 0,- Bestill time Hudbehandlinger, 1. konsultasjon Fornebuklinikken 0,- Bestill time Hudbehandlinger, 1. konsultasjon m behandling Fornebuklinikken 0,- Bestill time Osmolaritetstest (TearLab) Tørreøyneklinikken 0,- Bestill time Meibografi (Oculus Keratograph 5M) Tørreøyneklinikken 0,- Bestill time