Priser | Helsetjenester | side 2

Søk blant 4 700 klinikker
72,990 treff
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
Konsultasjon, Konsultasjon Hamar Hudpleieklinikk 0,- Bestill time Konsultasjon, VISIA Hudanalyse (ved kjøp av 3 produkter eller mer) Hamar Hudpleieklinikk 0,- Bestill time Vurdering for injeksjon og laser Byporten Legesenter 0,- Bestill time Filler, Konsultasjon Østfold Plastikkirurgi, Avd. Sarpsborg 0,- Bestill time Medisinsk hudbehandling, Konsultasjon Østfold Plastikkirurgi, Avd. Sarpsborg 0,- Bestill time Telefonkontakt/mail/sms underveis i svangerskapet Det Gule Huset 0,- Bestill time Kontroll med ultralyd etter åreknutebehandling Åreknutespesialisten Hygeia helsesenter 0,- Bestill time PRP – Platelet Rich Plasma, Konsultasjon Clinic Privé 0,- Bestill time Konsultasjon sykepleier, VISIA 3D HUDANALYSE Oslo Hud og Laserklinikk avd. Majorstuen 0,- Bestill time Konsultasjon sykepleier, KONSULTASJON HOS HUD- ELLER SYKEPLEIER Oslo Hud og Laserklinikk avd. Majorstuen 0,- Bestill time Filler Teosyal, Gratis konsultasjon Frogner hudklinikk 0,- Bestill time Konsultasjon Aesthetic Clinic 0,- Bestill time Konsultasjon Clinic Yvonne 0,- Bestill time Peel, konsultasjon Hudspesialisten 0,- Bestill time Hudforbedring med DermaPen, Konsultasjon Hudspesialisten 0,- Bestill time Filler Teosyal, Gratis konsultasjon Innlandet Hudklinikk 0,- Bestill time Rynkebehandling, Konsultasjon sykepleier CABINA Byhaven 0,- Bestill time Hudanalyse CABINA Byhaven 0,- Bestill time Rynkebehandling, Konsultasjon sykepleier H2 Frisør & Hudklinikk Sirkus 0,- Bestill time Hudanalyse H2 Frisør & Hudklinikk Sirkus 0,- Bestill time Refraktiv kirurgi (operasjon av nærsynthet/langsynthet/astigmatisme), Orienterende forundersøkelse uten henvisning Oslo Øyelegesenter 0,- Bestill time Escimerlaserbehandling (nærsynthet/astigmatisme), Etterbehandlinger innen 1 år Oslo Øyelegesenter 0,- Bestill time Rynkebehandling, Konsultasjon sykepleier H2 Frisør & Hudklinikk City Lade 0,- Bestill time Hudanalyse H2 Frisør & Hudklinikk City Lade 0,- Bestill time Coolsculpting konsultasjon med oppsett av plan og oppfølging. Ca 1 time Medisinsk Hudklinikk AS 0,- Bestill time Konsultasjon med kosmetisk sykepleier Medisinsk Hudklinikk AS 0,- Bestill time Rynkebehandling, Konsultasjon sykepleier CABINA Thomas Angellsgate 0,- Bestill time Hudanalyse CABINA Thomas Angellsgate 0,- Bestill time Fillere, Justering: innen 14 dager Argus Vital 0,- Bestill time Hudbehandlinger, 1. konsultasjon Fornebuklinikken 0,- Bestill time

ANNONSE