ANNONSE

Universal Contour Wrap

Universal Contour Wrap er en populær body wrap utviklet i Storbritannia for 25 år siden. Behandlingen utføres av autoriserte terapeuter som pakker kroppen din inn med vinyl wraps forhåndsfuktet med en spesiell leireblanding.

Universal Contour Wrap gir deg en behandlingsgaranti hvor de lover at du taper eller strammer inn kroppen med minst 15 cm etter første behandling, og at effekten vedvarer i minst 30 dager.

Universal Contour Wrap
Illustrasjon: Universal Contour Wrap
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er Universal Contour Wrap?

Universal Contour Wrap er enk patentert body wrap som ble utviklet i Storbritannia av Carole Jones i 1991. Siden den gang har de behandlet over 5 millioner kunder verden over.

Såkalte body wraps er kosmetiske behandlinger hvor deler av kroppen eller hele kroppen smøres inn av ulike stoffer, før den pakkes inn i plast eller annet materiale. Universal Contour Wrap benytter vinly innpakninger som er forhåndsdynket i leire, og som påføres kroppen på en spesiell måte.

Hensikten med behandlingen er å oppnå en oppstrammende effekt på kroppen som gjør at omkretsen reduseres med minst 15 cm. I tillegg skal behandlingen fjerne avfallstoffer i huden.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan foregår behandlingen?

Behandling med Universal Contour Wrap utføres på kosmetiske klinikker og spa avdelinger som har opplæring i denne terapiformen.

Den mest benyttede behandlingen, klassisk body wrap, tar ca 2 timer å utføre og foregår i følgende steg:

  • Terapueten måler spesifikke områder på kroppen din for å kunne sammenligne resultater før og etter behandlingen.
  • Nå påføres bandasjer som er forhåndsfuktet i en spesiell leireblanding.
  • Deretter får du på deg en vinyldrakt som hjelper deg å holde deg varm mens bandasjene virker. Du kan nå slappe av i klinikken i ca. 60 minutter.
  • Etter ca. 1 time fjernes bandasjene og terapeuten vil foreta de samme målingene for å vurdere behandlingsresultatet!

For best mulig effekt av behandlingen anbefaler Universal Contour Wrap en serie med 3-5 behandlinger med ca 7-10 dager mellom hver seanse.

Behandlingsgaranti fra Universal Contour Wrap

Produsenten gir alle kunder en såkalt dobbelt behandlingsgaranti som sier følgende:

  • Du garanteres å tape minst 15 cm på kroppsområdene som måles før behandlingen.
  • Tapet på 15 cm garanteres å vedvare minst 30 dager (dersom du ikke samtidig går opp i vekt).

For nærmere informasjon om behandlingsgarantien anbefaler vi at du forhører deg direkte med klinikken som behandler deg.

ANNONSE