Helsesmart.no > Plastisk kirurgi > Fettsuging (liposkulptur) > Fettsuging, hake / hals
Sist oppdatert: 26.03.2017         T25078

Fettsuging, hake / hals hos Aleris Solsiden - Trondheim

Fettsuging, hake / hals
Pris fra kr 17.000,-
Ventetid: 7 dager

Dobbelthake

Mange både normalvektige og overvektige plages av uønsket hakekontur eller dobbelthake og ønsker å endre kjeveprofilen. Fettsuging av hake / hals er en god metode for å fjerne overflødig fettvev i hakepariet som kan oppleves som vanskelig eller umulig å slanke bort.

Fettsuging  av hake / hals foregår enten i lokalbedøvelse eller med lett narkose. Kirurgen suger ut fettcellene gjennom et tynt rør med vakum sug via ett eller et par 4-5 mm hull som kirurgen lager i huden din. 

Fettsuging av hake / hals gir vanligvis ikke store smerter eller plager, men det er vanlig å kjenne seg litt mørbanket i området som har vært behandlet de første par dagene etter inngrepet. Normalt kan man begynne på jobb etter et par dager etter inngrepet. Som følge av hevelse i området som har vært behandlet vil det kunne ta noen få måneder før det endelige resultatet etter behandlingen vises fullt og helt.

Hvem egner seg for fettsuging?

Fettsuging (liposkulptur) er en kirurgisk behandlingsmetode for å fjerne fettansamlinger på kroppen som det kan være vanskelig å slanke bort. Ideelle kandidater for å gjennomgå fettsuging er de som har en forholdsvis normal vekt, men har fettlagre i lokaliserte områder som de ønsker å fjerne. Det er også en fordel om området som skal behandles har stram og elastisk hud, områder med appelsin hud og slapp hud kan bli verre dersom man utfører fettsuging.

For best mulig resultat er det også viktig med sunn livsstil. Røyking og snusing bør opphøre noen uker før inngrepet siden nikotinen hemmer sårtilhelingen i kroppen. 

Hvor lenge varer resultatet etter fettsuging?   

Ved fettsuging fjerner man fettcellene fra en del av kroppen, den endrede kroppsfasongen er derfor varig siden det ikke lages nye fettceller.  

For mer informasjon om fettsuging se her!

Tjenesten tilbys av

Aleris Solsiden - Trondheim

Tlf: 73 87 20 98
Les mer
Andre tilbydere
Forusakutten Kolibri - Forus Sandnes fra kr 15.000,-
Klinikk Stavanger, Senter for plastikkirurgi fra kr 10.000,-
Medi 3 Ålesund pris ?
Volvat Bergen, avd Ulriksdal fra kr 16.000,-
Volvat Oslo - Majorstuen fra kr 16.000,-
Volvat Bergen, avd Laguneparken fra kr 16.000,-
Oslo Privatklinikk fra kr 15.000,-
Ibsen Sykehusene fra kr 13.000,-
Porsgrunn Plastikkirurgi fra kr 13.000,-
Plastikkirurgisk Institutt AS fra kr 10.000,-
Stavanger Plastikkirurgi AS fra kr 14.900,-
Se flere >

Brukererfaringer

Denne tjenesten har foreløpig ikke mottatt noen erfaringer. Dersom du har erfaring med denne tjenesten hos denne tilbyderen, er du velkommen til å legge igjen din erfaring - helt anonymt.