RESTYLANE

Restylane er en serie med kosmetiske produkter som består av ulike fillers.

Restylane gir en hudforyngende effekt ved å glatte ut rynker, fremheve konturer i ansiktet og ved å gi økt volum i leppene.

Kan Restylane være noe for deg?

Etter hvert som man blir eldre mister huden noe av sin spenst, elastisitet og noe av sin fuktighet. Dette gjør at det oppstår aldringstegn i huden i form av rynker og furer, og tørrere og mindre elastisk hud. Disse aldringstegnene oppstår gjerne tidligst i ansiktet, på hendene og hos noen kvinner i brystregionen.

Restylane er en effektiv og naturlig behandling som tilfører huden fuktighet, spenst og ungdommelighet og reduserer slik aldringstegn som rynker og furer.

Restylane kan også benyttes til konturendringer omkring kinnbein og for å øke volumet av leppene.

For mer informasjon om leppeforstørrelse se her!

Hva er Restylane?

Restylane er en rekke svenskproduserte produkter som består av ulike typer såkalte fillere. Fillere er stoffer som sprøytes inn i huden (injiseres) for å øke volumet og spensten i hudområdet og motvirke aldringstegn.

Restylane er en filler som består hovedsakelig av et sukkermolekyl som kalles hyaluronsyre (HA). Hyaluronsyre finnes naturlig hos både mennesker og dyr og har en unik egenskap til å binde væske og slik gjøre vevet der den ligger både strammere og fastere.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er det svært lav risiko for allergiske reaksjoner ved bruk av Restylane, i motsetning til ved enkelte andre fillere som består av andre stoffer som ikke finnes naturlig i kroppen.

Restylane er FDA godkjent i USA og har vært benyttet i over 15 år og er i dag den mest anvendte filler på markedet.

Hvor raskt kan man se resultatet?

Effekten av Restylane kan ses straks etter behandlingen. Huden blir glattere, rynker og furer blir mindre fremtredende og huden får et mer ungdommelig preg.

Det endelige resultatet er avhengig av din hud og dine ansiktskonturer, men er i tillegg avhengig av den som setter behandlingen. Restylane, som andre fillere, gir best effekt dersom det settes i rett dybde under huden og i rett mengde, hverken for mye eller for lite.

Hvor lenge varer effekten av Restylane?

Ulike typer fillere taes opp av kroppen i ulik hastighet. Varigheten av Restylane er i gjennomsnitt ca 6-12 måneder. Etter denne tiden må behandlingen gjentas for å opprettholde ønsket effekt.

Bivirkninger av behandlingen

Restylane består hovedsakelig av sukkermolekylet hyaluronsyre som finnes naturlig i kroppen. Hyaluronsyren som finnes i Restylane og andre fillere som bruker hyaluronsyre produseres enten fra bakterier eller planter, men er identisk til hyaluronsyren som finnes naturlig i kroppen til alle mennesker. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner er svært lav.

Det er vanlig å være litt øm i området hvor man har fått behandling i ca 2-4 dager. Ofte blir huden litt rødmusset i samme periode. Dersom ømhet og ubehag vedvarer eller øker på etter 1-3 døgn etter behandlingen bør man kontakte behandler eller annet helsepersonell.

Hvem kan utføre behandlingen?

Restylane er klare på at kun spesielt trenede helsepersonell har tillatelse til å behandle deg med deres produkter.

Restylane tillater kun leger, tannleger og sykepleiere å behandle deg med deres produkter. Sykepleierne trenger delegering av ansvaret fra ansvarlig lege.

Alle behandlere autoriseres av Restylane og får da gyldig ID-kort som må fornyes hvert år. Dette sikrer deg at du behandles av kvalifisert helsepersonell og at du faktisk får behandling med "ekte" Restylane og ikke et annet produkt! 

Fordeler med Restylane og andre fillere

Restylane har en umiddelbar og tydelig effekt mot aldringsforandringer i huden

Restylane injiseres i små doser over flere omganger, man kan derfor justere behandlingen gradvis til ønsket resultat

Effekten av Restylane er relativt langvarig (6-12 måneder), men ikke permanent. Dette er en fordel dersom man er misfornøyd med resultatet eller ønsker et annet resultat

Behandlingen er rask, har få bivirkninger og gir minimalt ubehag

Ulike Restylane produkter

Restylane er en serie med kosmetiske produkter som gir huden et mer ungdommelig preg.

Restylane

Restylane er det mest andvendte og testede filleren på markedet. Restylane er en filler som gir huden volum og fuktighet og egner seg til å behandle rynker og furer i ansiktet.

Restylane kan også benyttes til leppeforstørrelse.

Restylane Vital

Restylane Vital er et av de nyere produktene i Restylane serien hvor huden behandles med en svært tynn form for Restylane.

Restylane Vital egner seg til å behandle rynker og aldersforandringer for menn og kvinner. Behandlingen egner seg til huden på

  • Ansikt
  • Hender
  • Halsen
  • Utringningen
  • Lepper

Behandlere som tilbyr Restylane Vital

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en behandlingsserie som er egnet til hudforyngelse. Behandlingsserien består gjerne av 3 behandlinger med 2 - 4 ukers mellomrom mellom hver behandling. Rstylane Skinbooster er en kur som består hovedsakelig av Restylane Vital, men hvor man behandler større områder med flere små mikrodoser i flere seanser.

Hensikten med Restylane Skinbooster er å gi huden større elastisitet og fuktighet, men også å sette i gang en hudforyngende prosess.

Restylane Skinbooster kan benyttes både av kvinner og menn og er egnet til behandling av

  • Ansikt
  • Lepper
  • Hals
  • Hender
  • Utringning

Behandlere som tilbyr Restylane Skinbooster

Restylane Kysse (tidligere Emervel Lips) og Restylane Lip Volume

Restylane Kysse og Restylane Lip Volume er spesiallaget for å gi det beste resultatet ved behandling av leppen og små rynker omkring munnen. Restylane leppeforstørrende fillere består av små hyaluronsyremolekyler som er mindre og glattere enn hyaluronsyremolekylene i de andre produktene.

Behandlere som tilbyr leppeforstørrelse med Restylane Kysse og Restylane Lip Volume

Restylane Sub-Q

Restylane Sub-Q består av større hyaluronsyremolekyler og sprøytes noe dypere enn øvrige Restylane produkter.

Dette gjør at Restylane SubQ er spesialutviklet til å endre ansiktskonturer. Spesielt brukes Restylane Sub-Q til å forsterke definisjonen i kinnbeinsregionen og i hakepartiet. Restylane Sub-Q er et alternativ til ansiktsimplanter som hakeimplantat og kinnimplantat.

Behandlere som tilbyr Restylane Sub-Q

Restylane Perlane

Restylane Perlane er et produkt i Restylaneserien som består av litt større hyaluronsyremolekyler og som dermed er godt egnet til å behandle først og fremst dypere linjer.

Behandlere som tilbyr Retylane Perlane

Utbredelse av Restylane og andre fillere

Det er vært en nærmest eksplosiv økning i bruk av kosmetiske behandlinger i USA, i vesten generelt og i Norge de siste årene. Den aller største veksten har man sett spesielt nettopp innen bruk av ikke kirurgiske behandlinger.

De mest anvendte ikke kirurgiske kosmetiske behandlingene er i tillegg til fillere som Restylane behandling med Botox og hårfjerning med laser. Mange kombinerer disse behandlingene, spesielt er det vanlig å kombinere behandling med fillere med Botox for best mulig resultat.

Mer informasjon om Restylane kan du se på Restylane Norge

Relaterte tjenester
Klikk for for å se tilgjengelige behandlingssteder, priser, ventetider