JUVEDERM

Juvederm er en serie med hudforyngende produktere, mest kjent for fillere som glatter ut rynker og linjer i ansiktet og som kan forstørre lepper og fremheve ansiktskonturer.

De mest kjente Juvedermproduktene er Juvederm Voluma, Juvederm Volift, Juvederm Volbella, Juvederm Ultra 2-4, Juvederm Ultra Plus, Juvederm Ultra Smile og Juvederm Hydrate.

Er behandling med Juvederm filler noe for deg?

Etter som man blir eldre oppstår det aldersforandringer i huden. Huden og vevet like under huden mister noe av sin elastisitet, blir slappere og det oppstår rynker og furer. I tillegg fremstår huden gjerne tørrere og mindre ungdommelig. Dette skyldes naturlige aldersforandringer, men også eksponering for sollys, røyk, kosthold og livsstil.

Juvederm er en serie med fillere og andre hudforyngende produkter som gir huden volum og elastisitet og glatter ut rynker og ugjevnheter Dersom du plages av aldersforandringer i ansiktet, på hender, på halsen eller i utringningen kan behandling med Juvederm være noe for deg.

Hva er Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter. Juvederm serien er i likhet med Restylane og Teosyal mest kjent for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden og gir et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr hvor stoffet gir kroppen volum og elastisitet.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at behandlingen med Juvederm gir en umiddelbar bedøvende effekt mens man sprøyter inn filleren.

Hvor raskt kommer effekten av behandlingen?

Ved de fleste Juvederm behandlingene vil man se resultatet umiddelbart etter at filleren er sprøytet inn under huden. Et unntak er Restylane Hydrate som i likhet med Restylane Skinbooster er et produkt som gir gradvis økende effekt over en periode på 3-6 måneder.

Hvor lenge varer behandlingen med Juvederm?

Hyaluronsyren i Juvederm brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca 6-12 måneder, gjennomsnittlig effekt av behandlingen er derfor ca 9 måneder. Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

Bivirkninger av Juvederm

Juvederm består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært sjeldent forekommende.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

Ulike Juvederm produkter

Juvederm har flere ulike hudforyngende produkter

Juvederm Hydrate

Juvederm Hydrate brukes oftest i et hudforyngelsesprogram hvor man fukter huden fra innsiden, mye likt Restylanes Restylane Vital i Skinbooster programmet.

Juvederm Hydrate sprøytes inn under huden i små doser over et større område og gir en fuktighetsgivende effekt fra innsiden. Juvederm Hydrate kan benyttes i ansiktet, på hender, på halsen og i utringningen.

Juvederm Hydrate gir huden en mer ungdommelig fremtoning og mer elastisk preg. Samtidig glatter den ut fine linjer og små rynker. Dersom man ønsker å behandle større furer og rynker bør man heller benytte seg av klassiske fillere.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Hydrate.

Juvederm Voluma

Juvederm Voluma er en hyaluronsyre basert filler fra Juvederm som slik navnet sier er designet for å gi økt volum.

Juvederm Voluma er godt egnet til å gi økt volum til kinnbeinsområdet, i kinnområdet og på haken. Effekten av behandlingen er foruten økt volum og endret ansiktskontur samtidig utglatting av dypere furer i huden.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Voluma.

Juvederm Volift

Juvederm Volift er en hyaluronsyrebasert filler fra Juvederm som er designet for å glatte ut litt større furer og rynker i ansiktet som smilerynken (nasolabial folden).

Juvederm Volift er også godt egnet til å behandle ansiktskonturer. Effekten av Juvederm Volift er noe lengre enn mange andre fillere, vanligvis inntil ca 15 måneder.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Volift.

Juvederm Volbella 

Juvederm Volbella er et produkt i Juvederm serien som er spesialdesignet til å gi leppeforstørrelse eller øke leppevolumet.

Juvederm Volbella brukes også til å eliminere små rynker omkring leppene og er egnet til å gjevne ut arr etter kviser.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Volbella.

Juvederm Ultra 2

Juvederm Ultra 2 er en filler i Juvederm serien som er designet til å glatte ut overfladiske, middels store rynker og linjer i ansiktet som rynker omkring leppene og i øyekroken.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Ultra 2.

Juvederm Ultra 3

Juvederm Ultra 3 er en filler i Juvederm serien som er brukes først og fremst på litt dypere rynker som linjene mellom nesen og hjørnet av munnen (smilerynker).

Juvederm Ultra 3 er også godt egnet til å gi økt leppevolum.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Ultra 3.

Juvederm Ultra 4

Juvederm Ultra 4 er en filler i juvederm serien med høy konsentrasjon av hyaluronsyre som er egnet til behandling av dypere og større rynker og furer i ansiktet.

Juvederm Ultra 4 settes dypere under huden for å best kunne glatte ut konturene i huden.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Ultra 4.

Juvederm Ultra Plus

Juvederm Ultra Plus er en filler i Juvederm serien som er spesielt designet til å glatte ut de større rynkene og ugjevnheten i huden.

Juvederm Ultra Pluss består av litt tykkere gele og gir derfor større volum og lengre varighet. 

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Ultra Plus.

Juvederm Ultra Smile

Juvederm Ultra Smile er en filler i Juvederm Ultra serien som er spesielt designet til å gi økt volum og kontur i lepper.

Juvederm Ultra Smile kan også benyttes til å behandle rynker og furer omkring munnen.

Se her for tilbydere, priser og erfaringer med Juvederm Ultra Smile.

Relaterte tjenester
Klikk for for å se tilgjengelige behandlingssteder, priser, ventetider