ANNONSE

Botox øyenbrynsløft

Botox øyenbrynsløft er en behandling som bidrar til å løfte øyenbrynene uten operasjon. Behandlingen er nærmest uten bivirkninger, gir nærmest umiddelbart resultat og vedvarer i 4-6 måneder.

Dersom klinikken din ikke er oppført med "Botox øyenbrynsløft" vil pris og ventetid gjerne være tilnærmet lik "Botox mot rynker 1 område".

Botox øyenbrynsløft
Illustrasjon: Botox øyenbrynsløft
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
PROFILERT KLINIKK
Bestill time
Beauty Medical
Vogts Gate 56
5.0 (3 erfaringer)
Priser fra 2000,-
PROFILERT KLINIKK
Bestill time
Estetisk Medisinsk Senter
Sognsveien 75E
Priser fra 1875,-
PROFILERT KLINIKK
Bestill time
Derma Medica Hud og Laserklinikk
Bygdøy alle 60 B
5.0 (1 erfaringer)
Priser fra 1700,-
PROFILERT KLINIKK
Bestill time
Beauty Therapy
Holbergsgt. 3
Priser fra 1600,-

Sjekk priser og ventetider innen «Botox øyenbrynsløft»

Hvorfor øyenbrynsløft med Botox?

Etter hvert som du blir eldre vil huden miste litt av elastisiteten og styrken sin, dette er en naturlig del av aldringsprosessen hos alle mennesker. Når huden blir mindre elastisk og spenstig oppstår etter hvert rynker og områder med hudoverskudd. Dette kan gi seg utslag omkring øyenbrynene som kan bli mer slappe og hengende.

Øyenbrynsløft med Botox er en slag lettversjon av øyenbrynsløft med kirurgi som kan bidra til å heve øyenbrynene til en viss grad. Behandlingen kan være godt egnet dersom du har mindre uttalte aldersendringer i huden, eller dersom du ønsker å unngå eller utsette operasjon med klassisk øyenbrynsløft.

(Tjenester / behandlinger)

Øyenbrynsløft med botox

Øyenbrynsløft uten kirurgi gjøres ved å sette strategiske injeksjoner med Botox omkring øynene. Den kosmetiske sykepleieren (eller legen) injiserer Botox i sinterynken på innsiden av øyet og i muskelen på utsiden av øyet. Ved å få disse muskelgruppene til å slappe av reduserer man det nedadgående draget de har på øyenbrynet. Resultatet blir et øyenbrynsløft helt uten kirurgi.

Botox reduserer rynker i ansiktet ved å få stram muskulatur under huden til å slappe av. Blant de mest populære områdene å behandle er:

  • pannen
  • sinterynken
  • rundt øynene
  • på nesen
  • i munnvikene
  • løft av øyenbryn
  • gummy smile
(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE