Del dette!
◄  HJEM

Kosmetikk og hud  

Kosmetiske behandlinger du finner på HelseSmart.no spenner fra injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger av huden, til behandling av vipper og bryn, manikyr, pedikyr, body wraps, kjemisk peeling og fotpleie.

Her kan du finne den eller de behandlingene som passer deg best, og samtidig plukke ut tjenester basert på både pris og erfaringer.

Stort utvalg av populære kosmetiske behandlinger 

Kosmetiske behandlinger du finner på HelseSmart.no spenner over et svært stort utvalg av ulike behandlingsmetoder tilbudt av en rekke klinikker og salonger i hele Norge.

De ulike behandlingene utføres av autorisert helsepersonell som leger og kosmetiske sykepleiere, til ulike terapeuter og behandlere.

Typisk vil kosmetiske behandlinger som botox injeksjonrestylane og andre fillere, laser behandling og skleroterapi av overfladiske blodårer i beina gjerne utføres av spesialtrente sykepleiere (kosmetiske sykepleiere) eller av leger med spesiell erfaring innen kosmetisk medisin.

Andre behandlinger, slik som manikyrpedikyrvippe extensions og microblading utføres i stor grad av terapeuter og behandlere som ikke er autorisert helsepersonell, men som har lang og god erfaring innen behandlingene de tilbyr.

Uansett hvilke behandler og klinikk du velger, er kan det være smart å sjekke ut hvilke erfaringer andre personer har gitt behandleren eller klinikken har fra tidligere. Her kan du finne den eller de behandlingene som passer deg best, og samtidig plukke ut tjenester basert på både pris og erfaringer.

NB! Se heller her dersom du er på utkikk etter kosmetiske operasjoner (plastisk kirurgi) eller behandling hos hudlege.

Velg behandling 

Under finner du en oversikt over noen av de viktigste og mest populære behandlingene innen kosmetikk og hud på HelseSmart.no!

Fettfjerning 

Behandling av uønskede fettansamlinger på kroppen kan utføres ved fettfrysing, fettsuging, laser lipolyse, radiofrekvensbehandling, ultralyd og injeksjon.


Behandling av arr 

Fjerning av arr kan utføres med blant annet injeksjon av medisiner, laser, operasjon og laserbehandling.


Hudoppstramming og figurforming 

Oppstramming av løs hud og figurforming tilbys ved Body Wraps, laser/ultralyd/radiofrekvens og med massasje/trykkbølge.


Hårfjerning 

Såkalt permanent hårfjerning kan utføres med laser og elektrolyse, mens midlertidig hårfjerning kan oppnås ved voksing og threading.


Behandling av kviser (akne) 

Kviser kan reduseres med egenbehandling og i tillegg til reseptbelagte medisiner du kan få hos allmennlege eller hudlege. Kviser kan i tillegg behandles med kjemisk peeling, og laser/lysbehandling.


Fjerning av pigmentflekker 

Pigmentflekker kan behandles med laser, frysebehandling og radiofrekvens.


Manikyr, pedikyr og fotpleie 

Her finner du ulike manikyr behandlinger, pedikyr, fotpleie og medisinsk behandling hos fotterapeut


Makeup 

Under makeup finner du blant annet permanent makeup som eyeliner og microblading, og ordinær makeup av øyenbryn, øyenvipper, kurs og for brud.


PRP behandling 

PRP eller vampyrbehandling er en relativt ny metode som benyttes som hudpleie og behandling av hårtap. Innen ortopedi benyttes PRP også til behandling av betennelse- og smertetilstander.


Rynkebehandling / hudbehandlinger 

Behandling av rynker, porer og jenvnheter i huden er blant de viktigste og mest populære kosmetiske behandlingene. Her finner du blant annet behandling med Botox, fillere (Restylane, Juvederm, Teosyal, Skinboosters), mesoterapi, kjemisk peeling, microneedling, diamantsliping og radiofrekvensbehandling.


Selvbruning 

Selvbruning kan oppnås med spraytan eller krem.


Behandling av sprengte blodkar 

Sprengte blodkar eller såkalte spindelvevsårer kan behandles med skleroterapi (injeksjon), laserbehandling, veinwave og radiofrekvens.


Vippe extensions 

De klart mest populære vippe extensions behandlingene er volumvipper og klassiske vipper.


Andre behandlinger 


Les mer